Na tej strani lahko dodobra spoznate naše poslovanje in storitve katere ponujamo.

Z našo predanostjo do vašega uspeha! Prodaja lesa in razrez lesa.

image description

Zaradi dolgoletnega poslovanja in tradicije menimo, da smo v poslu katerega opravljamo ena od najboljših ekip v Sloveniji. Les je postal del našega vsakdanjika, do njega pa gojimo spoštovanje, saj se zavedamo kaj vse nudi. Leta 2012 smo v slogu naravovarstvenega delovanja razširili skladiščne prostore, ter jih opremili s sončnimi kolektorji, ter tako poskrbeli za avtonomno delovanje naše organizacije. Delo z najbolj hvaležno naravno surovino nas veseli in želimo, da se z njim veselite tudi vi.

Kdo so naše stranke (razrez lesa, prodaja lesa, izdelki, storitev)?

Razpon naših stran je velik, v grobem pa jih lahko razdelimo na mizarje, gradbena podjetja, geodetske službe ter hobijste, še bolj preprosto pa bi jih lahko opredelili kot osebe, ki zaznavajo les kot vsestransko dobrino, ki jim služi dobro.

Predelava lesa

Po naročilu izdelujemo elemente iz masivnih lesov (bukev, jesen, javor, smreka, hrast. …) poljubnih dimenzij in kakovosti.

Prodaja, malo prodaja lesa

Ukvarjamo se s prodajo suhega žaganega lesa različnih evropskih lesov (smreka, javor, lipa, češnja, kostanj, hrast, bukev, jesen, …)

Razrez lesa predelava po meri

V proizvodnih prostorih imamo urejeno linijo za razrez lesa po dolžini in širini (decimirnico). Elemente izdelamo po željah naročnika (ravno in šablonsko rezani elementi).

Prodaja geodetskih mejnikov

Svojim strankam nudimo količke namenjene za geodetsko označevanje parcel. V ponudbi imamo 22 različnih dimenzij količkov, s čimer se prilagodimo različnim željam kupcev.

Dostava in logistika

Naročeno blago vam po vaših željah dostavimo do vrat vašega naslova, ali pa ga sami prevzemete v našem skladišču v IC Gojače.

Svetovanje

V kolikor imate kakšno vprašanje, vam bomo nanj z veseljem in strokovno odgovorili, ter poskrbeli za najbolj optimalno rešitev vašega zahtevka.

Storitve

  • Predelava/ razrez lesa
  • Prodaja žaganega lesa
  • Prodaja polizdelkov (elementov)
  • Prodaja končnih izdelkov
  • Svetovanje na področju lesarstva
  • Ureditev logistike pri transportu
  • Prodaja gradbenega lesa
  • Prodaja geodetskih količkov

TRGOVINA

Thomas
Žagan les in ostale naše izdelke si lahk ogledate v TRGOVINI

Izjave strank

Ziga
S podjetjem Brst d.o.o. sem začel sodelovati pred kratkim. Navdušila me je njihova predanost in strokovnost na področju na katerem delujejo. Naše sodelovanje se bo nadaljevalo tudi v prihodnosti. - Žiga, Plusnet.si
Kontaktirajte nas zdaj

Kvalitetni smo zaradi tradicije ter predanosti naravi.

Naš uspeh sestoji iz strokovnosti, ter zavzetosti vsakega posameznika, ki deluje v organizaciji.