Na tej strani si lahko preberete nekaj stavkov o našem podjetju, naši zgodovini, in naših načrtih za prihodnost.

Smo inovativna, mlada ter zagnana ekipa z dolgoletno tradicijo poslovanja

Tu smo zaradi vas, in vaših želja. Skozi dolgoletne izkušnje smo se naučili ceniti naravo, saj nam ta ponuja neštete možnosti, na različnih področjih našega bivanja. Naša osnovna dejavnost je prodaja lesa, ter njegova predelava.

o nas brst doo prodaja lesa

SMO IMETNIKI FSC ® CERTIFIKATA
FSC-C105985

fsc-certifikat-2021-brst-800px

Forest Stewardship Council ® (FSC ®) je mednarodna, nevladna organizacija, ki se posveča promociji odgovornega upravljanja z gozdovi po svetu.

FSC ® promovira okolju prijazno, socialno pravično in ekonomsko sprejemljivo gospodarjenje v vseh gozdovih sveta. Okolju prijazno gospodarjenje z gozdovi namreč zagotavlja, da se ob gozdni proizvodnji ohranja biodiverziteta, ekonomska produktivnost in ekološki procesi. FSC ® certifikat pomeni tudi socialno pravično gozdno gospodarjenje, ki pomaga lokalnemu prebivalstvu in družbi, da bodo lahko še dolgo koristili dobrine gozdov in da bo gospodarjenje trajnostno naravnano. Ekonomsko vzdržno gospodarjenje pomeni, da je gozdna proizvodnja strukturirana in upravljana tako, da kljub temu, da je dobičkonosno naravnana, upošteva, da dobiček ni pridobljen na račun uničevanja gozdnih resursov, ekosistemov ali lokalnih skupnosti. Napetost med generiranjem večjega dobička in principi odgovornega gospodarjenja z gozdovi se lahko zmanjša tako, da se trgu ponudi velik nabor gozdnih produktov in storitev za njihovo najboljšo ceno.

CERTIFIKAT EXCELLENT SME

NEKAJ BESED O NAS

Podjetje izhaja iz dolgoletne družinske tradicije predelave in prodaje lesa, ki sega v začetke 20. stoletja. Ustanovljeno je bilo leta 1989 kot podjetje za izdelavo lesene embalaže. Okrog leta 1995 smo proizvodnjo lesene embalaže opustili ter se preusmerili na izdelavo lesenih elementov. Prodaja lesa, ter obdelava le tega, je v ponos vsem zaposlenim. Danes je v podjetju zaposlenih 12 ljudi, za katere se zavedamo, da so gonilna sila našega podjetja. Leta 2000 smo podjetje preselili v nove poslovne in proizvodnje prostore v IC Gojače. Tako smo dvakratno povečali proizvodnje prostore ter pridobili tudi skladiščne prostore. To nam je omogočilo povečan obseg dela ter posledično pridobitev novih strank. Leta 2012 pa smo zgradili zunanje skladišče z integrirano sončno elektrarno. Pridobili smo tudi FSC ® certifikat, ki potrjuje naše okolju prijazno ravnanje z lesom in gozdovi.

POSLANSTVO

Trgu ponujamo širok asortiman žaganega lesa ter lesenih izdelkov. Prodaja lesa nam je v ponos, saj s tem vspodbujamo podjetja in ljudi k uporabi naravnih materialov, ki so okolju in ljudem prijazni.

VIZIJA

Postati vodilni ponudnik žaganega lesa na lokalnem trgu ter se na mednarodnem trgu uveljaviti kot kvaliteten in zanesljiv ponudnik žaganega lesa ter elementov.

Vodilni v podjetju

Luka-slika-objavaLuka Pirjevec – direktor


SecuCert seal